Naša briga za vaš osmijeh nikada ne prestaje – stoga vam donosimo savjete, vezane uz pravilnu higijenu i zdrave navike, uz koje će briga za vaše nove zube biti laka i jednostavna.
Ugovorite besplatan pregled
 

Kombinirajući dental spa i medicinske tretmane, tim Ortoimplant DENTAL SPA omogućuje pacijentima da u što kraćem roku dođu do najboljih rezultata, ali i da se maksimalno ublaže stres i broj nepotrebnih dolazaka u ordinaciju.
No, kako to već i obično biva – liječnici mogu učiniti sve za naše zdravlje, ali odgovornost za njegovo čuvanje, brigu i redovite kontrole je ipak na - nama.

U tome, naravno, nećete biti sami jer su Ortoimplant DENTAL SPA tim i dr. Zdenko Trampuš uvijek uz vas.

Još samo malo do trajnog rješenja…

Do vašeg savršenog osmijeha i do trajnoga protetskog rješenja dijeli vas jako malo vremena, no u ovom periodu moramo biti osobito oprezni i pridržavati se određenih pravila. Odmah po završetku operacije dobili ste svoje privremeno protetsko rješenje te je sada izuzetno važno pridržavati se određenih naputaka o prehrani i zdravim navikama kako proces osteointegracije (srastanja titanskog umetka s kosti) ne bi bio kompromitiran i kako biste u predviđenom terminu dobili svoj trajni protetski nadomjestak.
U ovom ćete periodu morati pripaziti na hranu koju konzumirate, njenu konzistenciju te pokušati maksimalno izbjegavati neke (i inače) nezdrave navike. Dakako, usvojit ćete i neke nove dobre navike.

Pa krenimo na taj put zajedno…

Česta pitanja

Zakažite svoj termin

Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje
Zlatko Holetić

Zlatko Holetić, Hrvatska

Jedna od najboljih odluka u životu bila je što sam brigu o svojim zubima povjerio dr. Trampušu.