Iskustva pacijenata

Iz naše je klinike izašlo tisuće zadovoljnih pacijenata. Što o Ortoimplant DENTAL SPA kažu neki od njih?
Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje
Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje - ta nevjerojatna energija prenosi se s dr. Zdenka Trampuša na cijelu njegovu ekipu, pomažući pacijentima u rješavanju najkompleksnijih problema sa zubima.
Ortoimplant Dental Spa, Daniel Popović

Daniel Popović, pjevač, Slovenija

Dr. Trampuš je izuzetan čovjek koji vas odmah osvaja svojom karizmom, jednostavnošću i pozitivnošću.
Dr. Trampuš je izuzetan čovjek koji vas odmah osvaja svojom karizmom, jednostavnošću i pozitivnošću. On je vrhunski stručnjak u svom području i do sada nisam susreo zubara koji radi na takav način.
Zlatko Holetić

Zlatko Holetić, Hrvatska

Jedna od najboljih odluka u životu bila je što sam brigu o svojim zubima povjerio dr. Trampušu.
Jedna od najboljih odluka u životu bila je što sam brigu o svojim zubima povjerio dr. Trampušu. Najviše me dojmila ljubaznost i spremnost cijelog tima da mi vrate davno izgubljene zube i samopouzdanje. Sada ponosno pokazujem svoj novi osmijeh.
Zoran Stojić

Zoran Stojić, Hrvatska

Riješeni su moji dugogodišnji problemi sa zubima. Život mi je promijenjen u potpunosti, vratio mi se osmijeh na lice i konačno uživam u hrani.
Zahvaljujući stručnosti i vještinama dr. Zdenka Trampuša i njegovog tima, riješeni su moji dugogodišnji problemi sa zubima. Život mi se potpuno promijenio, vratio mi se osmijeh na lice i napokon mogu uživati u hrani.
Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!
Cjelokupni tim klinike Ortoimplant DENTAL SPA ulaže napore kako bi svojim pacijentima pružio što ugodnije iskustvo. Stoga, sa zadovoljstvom preporučujem kliniku Ortoimplant DENTAL SPA jer su svojim radom promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!
Gerhard Toth

Gerhard Toth, menadžer benda, Austrija

Usluga, počevši od dr. Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska. Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA
U Ortoimplant Dental SPA klinici sam se iznimno ugodno osjećao. Usluga je vrhunska, počevši od Dr. Trampuša pa sve do cjelokupnog tima - Ortoimplant DENTAL SPA mi je pružio konačno rješenje mogproblema sa Zygoma implantatima.

Zakažite svoj termin