Parodontologija

 
Parodontologija se bavi bolestima potpornih struktura zuba (parodonta), gingive, alveolarne kosti i vlakana koje povezuju kost i zube.
Ugovorite besplatan pregled
 
Parodontologija je grana stomatologije koja se fokusira na dijagnozu, prevenciju i liječenje bolesti koje pogađaju strukture koje podržavaju zube - poput zubnog mesa, kostiju i ligamenata.

Glavni cilj parodontologije je očuvanje zdravlja ovih tkiva kako bi se spriječilo propadanje zuba i održao opći oralni zdravstveni status pacijenta. Posebnu pažnju pridajemo estetskim aspektima – izgledu zubnog mesa i izvodimo rekonstrukcije potpornih tkiva kako bismo poboljšali estetiku osmijeha.

Većina parodontoloških problema može se kontrolirati ili zaustaviti početnom terapijom, dok neki slučajevi zahtijevaju minimalno invazivne kirurške zahvate koji povratno vraćaju osmijeh, samopouzdanje i zadovoljstvo.

Bez obzira na težinu slučaja, naši pacijenti s parodontozom uvijek iz klinike odlaze sretni, nasmijani i prije svega zdravi! Posjetite nas i riješite svoj parodontološki problem!

Česta pitanja

Zakažite svoj termin

Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!
Zlatko Holetić

Zlatko Holetić, Hrvatska

Jedna od najboljih odluka u životu bila je što sam brigu o svojim zubima povjerio dr. Trampušu.