Zahvaljujući metodi Zygoma All-on-4 više nema osobe kojoj se implantati ne mogu ugraditi! Čak i kod nedostatka kosti u gornjoj čeljusti.
Ugovorite besplatan pregled
 

Usprkos tome što je ugradnja implantata nenadmašan stomatološki postupak rješavanja bezubosti, najveću prepreku ugradnji implantata dosad je predstavljao nedostatak kosti u koju se implantat ugrađuje.

Naime, zbog dugotrajnog nedostatka korijena, na mjestu na kojemu nedostaje zub, dolazi do gubitka kosti što se do sada rješavalo postupkom nadogradnje kosti – dugotrajnim i ponekad neugodnim procesom.

Revolucionarna metoda

Zahvaljujući metodi Zygoma All-on-4, odsada više nema pacijenta koji iz naše ordinacije ne bi mogao izaći s prekrasnim osmijehom na licu. Ova znanstveno potvrđena i 100%-tno uspješna metoda, omogućuje rješavanje bezubosti u slučajevima kada je došlo do potpune resorpcije kosti gornje čeljusti.

Zygoma implantati ili zigomatični implantati su revolucionarna vrsta implantata koji se ugrađuju u gornju čeljust, promjera 3.9-5.0 mm i dužine od 3.0 – 6.0 cm. Metodu je razvio Per Ingvar Brånemark, švedski profesor i znanstvenik koji je veliki dio svog znanstvenog rada posvetio metodi osteointegracije – srastanja implantata s kosti.

Implantati se mogu ugraditi svima

Ovi dentalni implantati sada eliminiraju potrebu za presađivanjem kosti ili sinus liftom jer se ugrađuju direktno u jagodične kosti, gdje postoji dovoljno potpore za implantate. Time predstavljaju najbolju alternativu dugotrajnom procesu nadoknade (augmentacije) kosti koji je nekada bilo jedini spas za osobe s teškom resorpcijom čeljusne kosti gornje vilice. 

 

Fiksna proteza koja će vam se ugraditi zahvaljujući Zygoma All-on-4 metodi omogućit će vam da uživate u kvaliteti života, baš kao da imate svoje prirodne zube.

Ako želite iskusiti prednosti Zygoma All-on-4 metode, ne oklijevajte - rezervirajte svoj termin za prvi besplatan pregled u Ortoimplant DENTAL SPA već danas!

Pogledajte galeriju

Prednosti Zygoma All-on-4 metode

1. Zygoma All-on-4 protokol pokazuje gotovo 100%-tnu uspješnost - više nema potrebe za ugradnjom umjetne kosti ili sinus liftom.

2. Uz zigomatične implantate kirurška trauma i vrijeme zacjeljivanja smanjeni su na minimum.

3. Pacijenti se brzo vraćaju svakodnevnim aktivnostima.

4. Pacijenti ovaj protokol izuzetno dobro podnose.

5. Protokol se može provesti i kod pacijenata koji imaju dijabetes, osteoporozu ili neku drugu bolest koja može biti kontraindicirana nadomještanju kosti.

6. Pacijenti olakšano održavaju oralnu higijenu koja je potpuno identična održavanju higijene prirodnih zuba.

7. Fiksna proteza izgleda savršeno prirodno!

Česta pitanja

Zakažite svoj termin

Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!
Ortoimplant Dental Spa, Daniel Popović

Daniel Popović, pjevač, Slovenija

Dr. Trampuš je izuzetan čovjek koji vas odmah osvaja svojom karizmom, jednostavnošću i pozitivnošću.