Subperiostalni implantati

 
Subperiostalni (individualizirani) implantati su budućnost implantologije za sve pacijente s teškom atrofijom čeljusne kosti.
Ugovorite besplatan pregled
 
Ako su najnaprednije dijagnostičke metode (CBCT RTG uređaj) pokazale da imate tešku atrofiju kosti u donjoj (ili gornjoj) čeljusti, mogli bismo vam predložiti subperiostalne (individualizirane) implantate kao najkvalitetnije i najodrživije rješenje za vas.
Pogledajte galeriju
Naime, da bi se uspješno ugradili klasični (endosalni) implantati, pacijent mora imati dovoljan volumen kosti. Međutim, kod nekih osoba taj volumen nije adekvatan, a osobito kad se radi o donjoj čeljusti starijih pacijenata gdje se kost najteže regenerira konvencionalnim metodama.
 

„Prednost ugradnje subperiostalnih implantata jest ta što se liječenje svodi na samo jednu operaciju, a 3D isprintani implantati predstavljaju sigurno rješenje za rehabilitaciju teško atrofirane čeljusti pacijenata“

Dr. Zdenko Trampuš, DDS

Što su subperiostalni (individualizirani) implantati?

- Odlična alternativa dugotrajnoj nadogradnji čeljusne kosti kod pacijenata s teškom atrofijom kosti u donjoj (ili gornjoj) čeljusti.

- Jedan od najstarijih oblika dentalnih implantata, međutim, za razliku od samih početaka njihove ugradnje, ono što danas čini razliku jesu iznimna preciznost, digitalna dijagnostika (CBCT RTG) i 3D modeliranje.

- U potpunosti individualizirani dentalni implantati koji se izrađuju za svakog pacijenta posebno, prema specifičnostima i zahtjevima anatomije njegove čeljusti.

- Subperiostalne implantate odlikuje najveća moguća preciznost prilikom ugradnje budući da moderna dijagnostika i tehnologije izrade implantata to garantiraju.

Fiksna proteza, koja će vam se ugraditi zahvaljujući subperiostalnim (individualiziranim) implantatima, omogućit će vam da uživate u kvaliteti života, baš kao da imate svoje prirodne zube.

Ako želite iskusiti prednosti subperiostalnih implantata, ne oklijevajte - rezervirajte svoj termin za prvi besplatan pregled u Ortoimplant DENTAL SPA već danas!

Česta pitanja

Zakažite svoj termin

Ortoimplant Dental Spa, Daniel Popović

Daniel Popović, pjevač, Slovenija

Dr. Trampuš je izuzetan čovjek koji vas odmah osvaja svojom karizmom, jednostavnošću i pozitivnošću.
Gerhard Toth

Gerhard Toth, menadžer benda, Austrija

Usluga, počevši od dr. Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska. Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA