Analgosedacija

 
Analgosedacija, stanje smanjene svjesnosti koje se postiže davanjem određenih lijekova, dostupna je u našoj klinici.
Ugovorite besplatan pregled
 
Ako se bojite odlaska stomatologu, znajte da u tome niste usamljeni – čak 20 % Europljana plaši se sjesti na zubarski stolac, a taj osjećaj straha i anksioznosti ponekad može prijeći u pravi panični napadaj.

Osobe koje imaju razvijenu dentalnu fobiju, na svjesnoj razini, znaju da je njihov strah neopravdan te da se nemaju čega plašiti. No nažalost, ne mogu taj strah kontrolirati i često kažu kako bi odlazak kod stomatologa najradije – prespavali. 

A u klinici Ortoimplant DENTAL SPA moguće je upravo to – iskustvo operativnog zahvata možete jednostavno prespavati. I dok vi u zubarskom stolcu sanjate svoj novi osmijeh – dr. Trampuš, DDS i njegov stručni tim će na istom tom osmijehu marljivo raditi. 

Nakon toga ćete se probuditi i odmah po buđenju shvatiti da je vaš san postao – stvarnost te da vaše lice sada krase novi i prekrasni zubi.  

 
Registrirani za anesteziologiju i reanimatologiju

Posjet klinici Ortoimplant DENTAL SPA uvijek je ugodno iskustvo, a jedinstveni DENTAL SPA koncept, kroz vrhunsku stomatološku uslugu i spa terapije, u rekordnom vam roku vraća prekrasan osmijeh. 

No, uz sve to, Ortoimplant Dental Spa je stomatološka ordinacija registrirana za anesteziologiju i reanimatologiju te je pacijentima, prema indikacijama, dostupna – analgosedacija

Analgosedacija je stanje smanjene svjesnosti koje se postiže davanjem određenih lijekova koji djeluju na središnji živčani sustav, a u potpunosti je kontrolirana od strane anesteziologa. 

Česta pitanja

Zakažite svoj termin

Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!
Gerhard Toth

Gerhard Toth, menadžer benda, Austrija

Usluga, počevši od dr. Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska. Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA