Doživotni monitoring

Ortoimplant DENTAL SPA pruža doživotni monitoring - nezamjenjivu skrb svim našim pacijentima kojima su ugrađeni implantati.
Ugovorite besplatan pregled

Kroz naš doživotni monitoring, sustavan nadzor i profesionalno održavanje svih struktura implantoprotetskog rada, Ortoimplant DENTAL SPA osigurava da pacijenti mogu dugoročno i bezbrižno uživati u svojim novim zubima.

Naša stručna ekipa pratit će vas na svakom dijelu vašeg puta prema novom osmijehu, pružajući vam profesionalno održavanje implantoprotetskog rada u koje je uključen i kontrolni pregled.

Važno je redovito dolaziti na kontrolne preglede kako bi se osigurala trajnost implantoprotetskog rada, što uvijek naglašavamo pacijentima koji nose fiksne proteze koje su im omogućile specifične metode poput All-on-4, Zygoma All-on-4 te pterigodni i subperiostalni implantati. 

Naša je preporuka posjetiti Ortoimplant DENTAL SPA jednom godišnje (ili češće, po naputku vašeg liječnika) radi redovite kontrole i očuvanja vašeg optimalnog oralnog zdravlja.

Zakažite svoj termin

Zoran Stojić

Zoran Stojić, Hrvatska

Riješeni su moji dugogodišnji problemi sa zubima. Život mi je promijenjen u potpunosti, vratio mi se osmijeh na lice i konačno uživam u hrani.
Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje