Jamstvo na radove

Surađujemo s vama kako bismo osigurali dugotrajnost i kvalitetu vašeg osmijeha kroz pravilnu njegu i redovite preglede.
Ugovorite besplatan pregled

Zakonsko jamstvo koje propisuje Hrvatska komora dentalne medicine za protetske radove iznosi šest godina, a za implantate deset. No, naše iskustvo govori drukčije – pacijenti koji su aktivno uključeni u vlastito oralno zdravlje mogu očekivati da će im izvedeni stomatološki radovi trajati znatno dulje.

A kako bi vas vaš novi osmijeh krasio što dulje, važna nam je bliska suradnja sa svim našim pacijentima i pridržavanje određenih pravila. Prvo od njih, naravno, odnosi se na pravilnu higijenu usne šupljine koju treba redovito i disciplinirano provoditi, u skladu s našim detaljnim uputama. Osim toga, educiramo naše pacijente o važnosti pravilne prehrane i životnih navika koji mogu utjecati na oralno zdravlje i trajnost stomatoloških radova.

Drugi važan čimbenik koji će pridonijeti dugotrajnosti vašeg osmijeha su kontrolni pregledi koji trebaju biti u terminu koji vaš liječnik odredi. Redovite kontrole omogućuju rano otkrivanje eventualnih problema ili promjena te omogućavaju pravovremeno djelovanje kako bi se spriječilo njihovo pogoršanje ili komplikacije.

Na kraju, naš tim stručnjaka uvijek je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam podršku u održavanju vašeg osmijeha zdravim i sjajnim dugi niz godina. Vaša oralna dobrobit je naš prioritet, i radujemo se suradnji s vama kako bismo osigurali dugotrajnost i kvalitetu vašeg stomatološkog rada. 

Zakažite svoj termin

Zoran Stojić

Zoran Stojić, Hrvatska

Riješeni su moji dugogodišnji problemi sa zubima. Život mi je promijenjen u potpunosti, vratio mi se osmijeh na lice i konačno uživam u hrani.
Gerhard Toth

Gerhard Toth, menadžer benda, Austrija

Usluga, počevši od dr. Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska. Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA