Od prvog ulaska u kliniku pa sve do otpuštanja na kućnu njegu – svaki smo korak pomno isplanirali i ništa nismo prepustili slučaju. Na vama je samo da se opustite...
Ugovorite besplatan pregled
 
U klinici Ortoimplant DENTAL SPA, maksimalno ćemo se potruditi da vam olakšamo implantološki zahvat te da stres i neugodu svedemo na minimum. U tu svrhu, dr. Trampuš je osmislio poseban implantološki protokol.
Prvi dolazak u Ortoimplant DENTAL SPA

Prilikom dolaska na Prvi besplatan pregled zamolit ćemo vas da ispunite informativni pristanak te ćemo vas upisati u naš sustav.
Nakon toga slijedi ortopan 2D i CBCT RTG 3D dijagnostika te klinički pregled kod dr. Trampuša. Nakon pregleda, objasnit ćemo vam tijek implantološkog protokola i izraditi za vas individualiziranu ponudu koja će za vas biti u potpunosti neobvezujuća.
U slučaju da prihvaćate ponudu, dogovorit ćemo termin za vaš zahvat.

Implantološki protokol

Na dan operacijskog zahvata, pacijent dolazi natašte u 9:00 i opušta se kratko u našem Zuu Baru te odlazi na limfnu drenažu. Nakon limfne drenaže, pacijent potpisuje odobrenje za sedaciju i obavlja razgovor sa spec. anesteziologije.
Potom se pacijentu vadi krv za PRF i autotransfuziju ozonirane krvi, a nakon suplementacije vitaminom C slijede analgosedacija i operacija.
Odmah po operaciji pacijent dobiva provizorij, obavlja se CBCT RTG kontrola te nakon toga pacijent odmara, večera (tekući obrok) i prenoći u našem apartmanu.

Zakažite svoj termin

Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje
Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!