Ugodan interijer i profinjen dizajn nisu jedini razlozi zašto je ZUU BAR popularan odabir za jutarnju kavu ili poslovni sastanak, nego i filozofija koja stavlja vaš osmijeh na prvo mjesto.
Ugovorite besplatan pregled
 

ZUU BAR je dio integriranog Ortoimplant DENTAL SPA koncepta, nastao na inicijativu dr. Trampuša da svojim klijentima uvijek pruži „ono nešto više“.

Pružajući ništa manje doli vrhunsku uslugu i konstantno uvodeći inovacije u stomatološku praksu, Ortoimplant DENTAL SPA koncept dodatno je obogaćen inovacijom u vidu prvog dentalnog bara, u kojemu će se ugodno osjećati naši pacijenti, ali i drugi gosti koji paze na svoje zdravlje i traže mjesto za opuštanje i druženje. 

Gdje osmijeh vrijedi više

Kao dio integriranog DENTAL SPA koncepta, ZUU BAR je prvi dentalni spa-bar u Hrvatskoj u kojem vaš osmijeh uistinu vrijedi više. ZUU BAR je, također, i čekaonica za sve naše pacijente i njihovu pratnju. 

Ugodna atmosfera, izvrsna ponuda, skladne boje interijera i vrhunski dizajn nisu jedino zbog čega će ZUU BAR postati vaše omiljeno mjesto za jutarnju kavu ili poslovni sastanak. 

 
Brinemo za vaš osmijeh

U ZUU BARU će vas pozdraviti i ispratiti s osmijehom, ali i pobrinuti se za vaš prekrasan osmijeh. Dočekat će vas s izvrsnim smoothiejima (od kojih svakako kušajte onaj od jabuke i oraha). Napravit će vam savršen espresso i cappuccino. Ponudit će vas mekanim kiflicama i zdravom tortom od sira koje će vam se, jednostavno, otopiti u ustima. 

ZUU BAR je osmišljen kako bi se pacijentima klinike Ortoimplant DENTAL SPA i njihovoj pratnji osigurao što ugodniji boravak u klinici, a svim ostalim gostima mjesto koje će rado posjećivati – od ranoga jutra pa sve do večeri.

Zakažite svoj termin

Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!
Zoran Stojić

Zoran Stojić, Hrvatska

Riješeni su moji dugogodišnji problemi sa zubima. Život mi je promijenjen u potpunosti, vratio mi se osmijeh na lice i konačno uživam u hrani.