DARKO TOMAŠ /CROPIX

Dr. Zdenko Trampuš, DDS

Dr. Zdenko Trampuš, DDS (Doctor of Dental Surgery), rođen je u Hrvatskoj, a diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dodatnu izobrazbu i znanje s područja implantologije stekao je na UCLA (University of California, Los Angeles, SAD) 2008. godine.

Godine 1993. otvara privatnu stomatološku ordinaciju, a 2003. osniva tvrtku SMT DENT za zastupanje high-end tehnologija na području medicine i stomatologije. Kliniku Ortoimplant DENTAL SPA otvara 2006. godine.

Od samih početaka svog rada, dr. Trampuš je, s jedne strane, usmjeren na pronalaženje stomatoloških inovacija i njihovo implementiranje u svoju stomatološku praksu. S druge strane, osmislio je poseban, žigom zaštićen, DENTAL SPA koncept stomatološke usluge koji objedinjuje stomatološke i spa metode kako bi ublažio stres i omogućio brži oporavak pacijenata nakon stomatološkog zahvata.

Misija i inovacije – u praksi

Imajući neprestano na umu svoju misiju, a to je ozubljivanje bezubih pacijenata i poboljšanje kvalitete njihova života, dr. Trampuš je odlučio surađivati i nadograđivati svoja znanja isključivo s najvećim svjetskim dentalnim autoritetima.

Želja za znanjem i unapređivanjem svojih vještina odvela je dr. Trampuša diljem zemljine kugle, a potrajalo bi dok bismo nabrojali sve njegove diplome - zato ćemo izdvojiti samo neke:

- Dr. Trampuš, DDS; završio je Master estetske rehabilitacije na ACE Institutu u Italiji (2002.)

- Uveo je PRF metodu u svoju kliničku praksu u suradnji s prof. Josephom Chroukrounom, izumiteljem PRF metode, koja omogućuje izvlačenje matičnih stanica i faktora rasta iz vlastite krvi, potičući zacjeljivanje i regeneraciju tkiva (2003.)

- Usavršio je piezokirurgiju na Akademiji za piezokirurgiju u Italiji kod prof.dr. Tomasa Vercellottija, izumitelja piezokirurgije, koja koristi ultrazvučnu tehnologiju u oralnoj kirurgiji (2005. i 2006.)

- Završio je Master Program in Implant Dentistry (UCLA, gIDE) u Los Angelesu, Kalifornija (2008.)

- Primijenio je biomorfogene proteine (BMP2) u suradnji sa svjetski poznatim parodontologom dr. Sashom Jovanovicem (UCLA), kod pacijenta u svrhu okomitog i vodoravnog rasta kosti kao buduće podloge za ugradnju implantata (2008.).

- Neprestano usavršavajući svoje kliničke vještine, završio je implantološki koncept All-on-4 u Kliničkom centru Malo u Lisabonu (2009.).

- Uveo je u svoju kliničku praksu najnapredniju metodu rješavanja bezubosti, Zygoma All-on-4, završivši klinički tečaj u Kliničkom centru Malo u Lisabonu te kod dr. Luc Vrielincka u Bruxellesu (2011.).

- U suradnji s dr. Davidom Kenanom, uveo je subperiostalne implantate u svoju kliničku praksu (2020.).

Član najprestižnijih stomatoloških udruženja

Vizija i inovacije dr. Trampuša prepoznate su i nagrađene, kada je, kao prvi hrvatski stomatolog počasno primljen u najstarije svjetsko stomatološko udruženje ICD (International College of Dentists). Uz ICD, dr. Trampuš je član nekoliko strukovnih udruženja, što uključuje Američko implantološko udruženje, Europsku akademiju za piezokirurgiju, Međunarodni kongres oralnih implantologa, Društvo za funkcionalnu dijagnostiku i terapiju (GFDT), Hrvatsko društvo za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata te Hrvatski liječnički zbor.

600 zahvata godišnje

Danas je dr. Trampuš, DDS; certificirani instruktor za zigomatične implantate, a klinika Ortoimplant DENTAL SPA je postala centar izvrsnosti za ugradnju zigomatičnih implantata.

Dr. Trampuš obavlja više od 300 implantoloških zahvata godišnje te više od 300 kirurških koncepata All-on-4 i Zygoma All-on-4 u rješavanju bezubosti, što svjedoči o njegovoj vrhunskoj kirurškoj vještini i stručnosti.

Što o dr. Trampušu kažu pacijenti?

Dr. Trampuš oduševljava svoje pacijente! Opisuju ga samim superlativima - ističu njegovu intuitivnost, poduzetnost i energiju, ali i ljubaznost i velikodušnost. Kažu da ulijeva povjerenje od prvog susreta. Njegova stručnost, znanje i iskustvo su neupitni, a sposobnost da jednostavno objasni složene terapijske procese čine ga iznimnim stomatologom. Spreman je pronaći rješenje za bilo koju situaciju, čak i najtežu, te pristupa holistički svakom pacijentu, pokazujući duhovitost koja oslobađa tremu. Ne samo da je vrhunski profesionalac, već je i osoba koja brine za dobrobit svojih pacijenata, pa će i u pretrpanom rasporedu pronaći trenutak da s njima popije kavicu u ZUU BARU.
Gerhard Toth

Gerhard Toth, menadžer benda, Austrija

Usluga, počevši od dr. Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska. Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA
Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje

Rezervirajte svoj termin