Viviana Mršić

prim. dr. med.

Prim. dr. med. Viviana Mršić, specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja te subspecijalistica intenzivne medicine, rođena je u Petrinji 1953. godine.

Nakon završene gimnazije u Bosanskom Novom upisuje Medicinski fakultet sveučilišta u Zagrebu koji završava 1978. godine. Specijalizaciju iz anesteziologije i reanimatologije i intenzivnog liječenja završava 1987., a specijalisticom intenzivne medicine postaje 2012. godine, kada je i stekla titulu primarijusa.

Osim članstva u Hrvatskoj liječničkoj komori i Hrvatskom liječničkom zboru članica je Hrvatskog društva za endoskopsku kirurgiju i Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju. Predaje na više poslijediplomskih tečajeva prve kategorije iz laparoskopske kolecistektomije i anestezije u laparoskopskoj kirurgiji.

Od završenih poslijediplomskih stručnih usavršavanja izdvaja:

Tečaj I. kategorije trajnog usavršavanja liječnika: Intenzivna medicina (7. 10. 1996. – 30. 12. 1997.)
Tečaj dodatnog usavršavanja: Sepsa multiorgansko zatajenje (1998.)
Tečaj I. kategorije: Mehanička respiracijska potpora (2002.)
Tečaj I. kategorije: Mehanička ventilacijska potpora (2003.)
Prvi tečaj za transplantacijske koordinatore (2003.)
Ultrazvuk u primarnoj, hitnoj i intenzivnoj medicini, USCMC-BL1, HLZ, Internističko društvo KBC-a Zagreb WINFOCUS (2009.)
Tečaj prve kategorije: Regionalna anestezija i analgezija, ultrazvuk u kliničkoj primjeni (2010.)
Poslijediplomski tečaj trajnog medicinskog usavršavanja: Anestezija u dnevnoj kirurgiji (2010.)
Dr. Mršić je objavila mnogobrojne stručne i znanstvene radove, a od 2019. surađuje s timom klinike Ortoimplant Dental SPA kod izvođenja kompliciranijih zahvata tijekom kojih je potrebna sedacija.

Što za dr. Mršić kažu pacijenti?

Pacijenti za dr. Mršić kažu da iznimno cijene njezinu posvećenost i stručnost, a posebice toplinu i pristupačnost što im pruža osjećaj sigurnosti i ulijeva povjerenje.
Ortoimplant Dental Spa, Daniel Popović

Daniel Popović, pjevač, Slovenija

Dr. Trampuš je izuzetan čovjek koji vas odmah osvaja svojom karizmom, jednostavnošću i pozitivnošću.
Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!

Rezervirajte svoj termin