Ivana Trampuš

Ivana Trampuš je rođena 1979. godine u Doboju, a osnovno i srednjoškolsko obrazovanje stječe u Münchenu. Nakon završetka srednje škole, odlučuje se za daljnje obrazovanje u dentalnoj medicini te upisuje školu za dentalne asistente u Münchenu, koju uspješno završava 1999. godine. Nakon toga, posvećuje se stručnom usavršavanju u području dentalne higijene te stječe kvalifikaciju dentalnog higijeničara, također u Münchenu.

Tijekom svoje karijere, Ivana Trampuš je nastavila nadograđivati svoje znanje i vještine sudjelovanjem na različitim stručnim seminarima iz područja oralne higijene, protetike i kirurgije diljem Njemačke, Engleske i Portugala. Oduvijek je bila predana pružanju najkvalitetnije skrbi svojim pacijentima.

Godine 2000., pridružila se timu Ortoimplant DENTAL SPA, gdje je svojim znanjem, predanošću i ljubaznošću brzo postala neizostavan dio tima, a danas je ‘desna ruka’ dr. Trampušu prilikom svakog kirurškog zahvata. Tijekom svoje karijere, istaknula se kao stručnjakinja koja se kontinuirano usavršava i prati najnovije trendove i tehnologije u stomatološkoj praksi.

Neki od stručnih tečajeva, koje je pohađala, uključuju:

Oral Rehabilitation: Combining Esthetics and Function for Ideal Prosthetic Results Course, Lisabon (2010.)

Zygomatic CPD Course, London (2019.)

Što o Ivani Trampuš kažu pacijenti?

Ivana Trampuš poznata je po svojoj smirenosti i ljubaznosti prema pacijentima. Nježna, profesionalna i susretljiva, uvijek je spremna pružiti pomoć i podršku pacijentima tijekom njihovog stomatološkog iskustva. Njezina komunikativnost i sposobnost usmjeravanja fokusa pacijenata na pozitivne aspekte stomatološke skrbi čine je dragocjenim članom našeg stomatološkog tima. Draga je i uvijek spremna pomoći, kako pacijentima tako i kolegama, a njezina sposobnost 'čitanja misli' dr. Trampušu, tijekom operativnih zahvata, čini je nezamjenjivom u klinici.
Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje
Gerhard Toth

Gerhard Toth, menadžer benda, Austrija

Usluga, počevši od dr. Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska. Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA

Rezervirajte svoj termin