Zašto Ortoimplant Dental SPA

Želja nam je stvoriti osmijeh koji traje i pružiti vam nezaboravno iskustvo boravka u našoj klinici – od prvog susreta pa sve do izlaska iz klinike s vašim novim osmijehom.
Ugovorite besplatan pregled

Zašto biste trebali odabrati Ortoimplant DENTAL SPA?

Razloga je mnogo, ali svi bi se mogli svesti samo na jedan: od prvog susreta pa sve do vašeg izlaska iz naše klinike, trudimo se da vaše iskustvo bude nezaboravno i bez premca, a da vaš osmijeh ostane zdrav i prekrasan.

Naš cilj je ne samo poboljšati vaše oralno zdravlje, već i stvoriti osmijeh koji će trajati i nadmašiti sva vaša očekivanja.
A evo kako to postižemo:

 
DARKO TOMAŠ / CROPIX

Dr. Zdenko Trampuš, DDS

Naš osnivač dr. Zdenko Trampuš, DDS; posvetio je svoju karijeru vraćanju osmijeha te osobno nadgleda svaki korak vašeg boravka u našoj klinici. Svojom stručnošću i iskustvom, dr. Trampuš osigurava najvišu razinu skrbi za vaše oralno zdravlje.
 

Boutique stomatološko iskustvo

Ortoimplant DENTAL SPA pruža vam jedinstveno iskustvo u svijetu stomatologije. Nismo samo klinika, već mjesto gdje ćete se osjećati kao dio naše obitelji. Naša stručna ekipa posvećena je vašoj udobnosti i zadovoljstvu, pružajući vam najbolju moguću njegu u ugodnoj atmosferi.
 

Dental Spa koncept

Osim što brinemo o vašem osmijehu, brinemo i o vašem cjelokupnom blagostanju jer želimo da vaš boravak u Ortoimplant DENTAL SPA protekne uz minimalan stres. Naša klinika kombinira najmodernije stomatološke tehnike s opuštajućim dental spa tretmanima, a osmislili smo i poseban implantološki protokol koji prolaze svi naši implantološki pacijenti. Važan dio našeg implantološkog protokola je i provođenje zahvata u analgosedaciji koju kontrolira anesteziolog. 
 

All-inclusive dentalna usluga

U Ortoimplant DENTAL SPA se, pod jednim krovom, nalazi sve što vam treba za vaše oralno zdravlje. Od ortopan 2D i CBCT RTG 3D dijagnostike preko liječenja pa sve do finalizacije protetskog rada, naš tim stručnjaka brine se o svakom aspektu vašeg oralnog zdravlja. 
 

Besplatni prvi pregled i konzultacije

Vaš put prema savršenom osmijehu započinje s nama. Naš besplatan prvi pregled omogućuje vam da saznate više o vašem oralnom zdravlju, bez ikakvih obveza. Uz naše stručnjake, dobit ćete personalizirani plan liječenja koji odgovara vašim potrebama i željama.
Pridružite se obitelji naših pacijenata i otkrijte zašto je Ortoimplant DENTAL SPA pravi izbor za vaše oralno zdravlje i ljepotu osmijeha. Vaša sreća i zadovoljstvo osmijehom naša su najveća nagrada! 

Ortoimplant Dental Spa iskustvo


Personalizirana skrb

Svaki korak vašeg liječenja prilagođen je vašim individualnim potrebama i željama. Naš tim stručnjaka posvećen je tome da vas sasluša, razumije vaše ciljeve i pruži vam najbolje moguće rješenje.

Vrhunska usluga

U našoj klinici ne samo da dobivate vrhunsku stomatološku uslugu, već i pažnju i brigu koja nadilazi očekivanja. Naš tim stručnjaka uvijek je tu da vam pruži podršku, odgovori na sva pitanja i osigura vam udobnost.

Najnaprednije tehnologije i metode

Koristimo najmodernije tehnologije i inovativne metode, kao i dental spa pristup, kako bismo našim pacijentima osigurali najbolje rezultate. Od dijagnostike do tretmana, u sigurnim ste rukama našeg tima.

Prijateljska atmosfera

Kod nas se osjećate kao kod kuće. Naša klinika stvara ugodnu i opuštajuću atmosferu u kojoj se uvijek osjećate dobrodošlo i opušteno. Vaša udobnost i zadovoljstvo naša su najveća briga.

Kontinuirana podrška

Naša podrška ne završava kada izađete iz klinike. Dapače, nastavljamo pratiti vaš napredak i pružati vam podršku kroz cijeli proces liječenja. Vaš osmijeh je naša najveća nagrada, i raduje nas što smo dio vaše stomatološke priče.

  Zakažite svoj termin

  Anat Dan

  Anat Dan, Izrael

  Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!
  Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

  Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

  Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje