Kontrola kvalitete

Dobro došli u stomatologiju budućnosti u kojoj je sve podređeno pacijentu i u kojoj će vaš osmijeh krasiti dugotrajna rješenja i stomatološka estetika bez premca.
Ugovorite besplatan pregled

Vaše stomatološko putovanje u Ortoimplant DENTAL SPA vode iskusni stomatološki stručnjaci, s bogatim iskustvom, dok naš jedinstveni DENTAL SPA koncept osigurava da svaki trenutak preveden kod nas bude potpuno relaksirajući. Objedinjujući napredne tehnologije i vrhunsku brigu o vašem oralnom zdravlju težimo tome da vaš svaki posjet klinici bude nezaboravno iskustvo, a da vaši novi osmjesi traju dugo. 

Stoga, naša kontrola kvalitete ne pristaje na kompromise jer svaki korak u procesu liječenja prati stroga selekcija najkvalitetnijih materijala renomiranih proizvođača iz cijelog svijeta.

Naši stručnjaci u dizajniranju osmijeha koriste najnaprednije tehnološke inovacije kako bi postigli izvanrednu estetiku i trajnu funkcionalnost.

Neprestanim usavršavanjem i usvajanjem najnovijih dostignuća u stomatologiji, uvijek vam nastojimo pružiti najkvalitetniju skrb za vaš osmijeh i oralno zdravlje. 

Kvaliteta bez kompromisa

  • Upotrebljavamo isključivo materijale najboljih svjetskih proizvođača.
  • Nudimo najmodernija tehnološka rješenja u dizajniranju vašeg osmijeha.
  • Kroz vaše stomatološko iskustvo vodit će vas vrhunski stomatološki stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom.
  • Razvili smo DENTAL SPA koncept - jedinstvenu uslugu koja objedinjuje vrhunsku stomatološku uslugu, najnaprednija tehnološka dostignuća i spa-terapije.
  • Neprestano se educiramo i usvajamo najnovija stomatološka saznanja.

Zakažite svoj termin

Gerhard Toth

Gerhard Toth, menadžer benda, Austrija

Usluga, počevši od dr. Trampuša pa sve do cjeloukupnog tima, je vrhunska. Naravno da ću preporučiti Ortoimplant Dental SPA
Ortoimplant Dental Spa, Daniel Popović

Daniel Popović, pjevač, Slovenija

Dr. Trampuš je izuzetan čovjek koji vas odmah osvaja svojom karizmom, jednostavnošću i pozitivnošću.