O nama

Naš tim

DARKO TOMAŠ / CROPIX

Dr. Zdenko Trampuš, DDS

Dr. Zdenko Trampuš, DDS (Doctor of Dental Surgery), rođen je u Hrvatskoj, a diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dodatnu izobrazbu i znanje s područja implantologije stekao je na UCLA (University of California, Los Angeles, SAD) 2008. godine.

Godine 1993. otvara privatnu stomatološku ordinaciju, a 2003. osniva tvrtku SMT DENT za zastupanje high-end tehnologija na području medicine i stomatologije. Kliniku Ortoimplant DENTAL SPA otvara 2006. godine.

 

Ivana Trampuš

Ivana Trampuš je rođena 1979. godine u Doboju, a osnovno i srednjoškolsko obrazovanje stječe u Münchenu. Nakon završetka srednje škole, odlučuje se za daljnje obrazovanje u dentalnoj medicini te upisuje školu za dentalne asistente u Münchenu, koju uspješno završava 1999. godine.

Nakon toga, posvećuje se stručnom usavršavanju u području dentalne higijene te stječe kvalifikaciju dentalnog higijeničara, također u Münchenu.

Zakažite svoj termin

Ortoimplant Dental Spa, Boris Kopitar

Boris Kopitar, pjevač i tv voditelj, Slovenija

Od prvog posjeta Ortoimplant Dental Spa, osjećao sam pozitivnu energiju i povećano samopouzdanje
Zoran Stojić

Zoran Stojić, Hrvatska

Riješeni su moji dugogodišnji problemi sa zubima. Život mi je promijenjen u potpunosti, vratio mi se osmijeh na lice i konačno uživam u hrani.