Cijene implantata

Cijene implantata: Zašto se pri odabiru stomatologa ne biste trebali voditi primamljivim popustima?

Pri odabiru stomatologa ne biste se trebali voditi samo cijenom ili konačnim iznosom koji ćete morati odvojiti za nove zube

Želja da povratite osmijeh i napokon bezbrižno zagrizete jabuku može biti prilično neodoljiva, ali ako to želite ostvariti, morate pažljivo odabrati pravog stomatologa. To znači da se pri odabiru ne biste trebali voditi samo cijenom ili konačnim iznosom koji ćete morati odvojiti za nove zube. 

U anketi koju su čitatelji Dela ispunili u članku „Z našim protokolom smo postavili nov mejnik na področju zobne estetike“ (Svojim protokolom postavili smo novu prekretnicu u području stomatološke estetike), na pitanje koji od čimbenika najviše utječe na Vašu odluku o odabiru pružatelja stomatoloških usluga, većina (67 %) odgovorila je da je to novac. Iako je u svakodnevnom životu cijena naš glavni vodič pri kupnji, pri odabiru zdravstvenih i stomatoloških usluga trebali bismo razmišljati drukčije. Kvaliteta usluge i profesionalnost osoblja trebali bi biti na prvom mjestu jer pogrešna odluka može dovesti do dugoročnih problema i nezadovoljstva.

Prijavite se na besplatan prvi pregled

Doznajte više o svim revolucionarnim metodama dr. Trampuša i pogledajte zašto je klinika Ortoimplant Dental Spa postala popularna sinonim za kvalitetne usluge koje prepoznaju mnogi pacijenti iz šire regije. Jedinstvene usluge temeljene na najnaprednijim i najkvalitetnijim materijalima jamstvo su uspjeha. Prijavite se na besplatan prvi pregled i uvjerite se sami.

Prvi pregled je besplatan!

Prijavite se na prvi besplatan pregled i saznajte iz prve ruke koje bi vam implantate preporučio dr. Trampuš, DDS!

Rezervirajte svoj termin već danas!

Rezervirajte svoj termin već danas!

Kvaliteta i stručnost trebali bi postati vaša glavna smjernica

Kad je riječ o stomatološkoj skrbi, prije svega moramo razmišljati o kvaliteti usluge koja je povezana i sa stručnošću cijelog stomatološkog tima i s vrstom materijala i tehnikama kojima se koriste u svojem radu.

Upravo zbog navedenog je klinika Ortoimplant Dental Spa postala jedna od glavnih destinacija za mnoge pacijente – ne samo iz Hrvatske, nego i iz šire regije. Pa tako kliniku posjećuju mnogi pacijenti iz Slovenije. Jedan od njih je i Boris Kopitar koji je u klinici koju vodi poznati specijalist dr. Zdenko Trampuš napokon pronašao pravo rješenje za svoje probleme. „Kad sam došao k njemu, moje je stanje već bilo pomalo alarmantno, ali odmah su pronašli pravo rješenje za mene“, prisjeća se Kopitar zahvata od prije pet godina. Njega je također prvo uvjerila stručnost dr. Trampuša i otvorenost s kojom je pristupio njemu i njegovim problemima.

Tim pod vodstvom dr. Trampuša odlično se pobrinuo za našeg pjevača i voditelja – ugradili su mu zubne implantate metodom All-on-4. Zbog nedostatka kosti u gornjoj čeljusti ugradili su mu i peti implantat, takozvanu Zygomu u jagodičnu kost. Postupak je trajao pet sati pod dentalnom sedacijom.

Vrhunska implantološka rješenja

All-on-4 je sustav kojim se u gornju ili donju čeljust ugrađuju četiri implantata koji drže fiksnu protezu.

Zygoma je potpuno novi tip zubnog implantata – inovativno je rješenje za pacijente s većim povlačenjem kosti gornje čeljusti. Umjesto u čeljust ugrađuju se u jagodične kosti. Ovo pruža rješenje za one kojima bi inače bila potrebna transplantacija kosti ili podizanje sinusa.

Upravo inovativna tehnologija koju upotrebljavaju u zagrebačkoj klinici Ortoimplant Dental Spa i stručna potkovanost osoblja pridonose uspješnom rezultatu – pacijenti mogu ići kući dan nakon zahvata. Klinika im omogućuje noćenje nakon zahvata u njihovim apartmanima i pravu regeneraciju uz posebne spa tretmane.

U Ortoimplant Dental Spa klinici dostupna je i autotransfuzija krvi obogaćene ozonom, kao i dodatan intravenski unos vitamina, minerala i aminokiselina za što brži oporavak.

Upotreba vrhunskih implantoloških rješenja i modernih materijala ne samo da pruža estetski privlačne rezultate, nego i osigurava funkcionalnost kao kod prirodnih zuba.

Kod jeftinih stomatoloških usluga problem je jasan: budući da se često koriste nekvalitetnim materijalima, problemi ili nepredviđene komplikacije mogu se pojaviti vrlo brzo nakon zahvata. Rezultat su nezadovoljstvo, bol i dodatni nepredviđeni troškovi pronalaženja novog stomatologa koji će popraviti nastalu štetu.

Klinika Ortoimplant upotrebljava samo vrhunske materijale, osiguravajući dugoročno zadovoljstvo pacijenata i izbjegavanje stresa povezanim s nezadovoljstvom zbog loše kvalitete zahvata i materijala.

Sve na jednome mjestu u manje posjeta

Jeste li ikad razmišljali o tome koliko vremena, energije i novca trošite na brojne posjete stomatološkoj ambulanti? Jedan od ključnih elemenata koji razlikuje kliniku Ortoimplant od mnoštva drugih je i pružanje svih potrebnih usluga na jednome mjestu. To znači manje posjeta i veću udobnost za pacijenta. Od besplatnog početnog pregleda do sveobuhvatnih implantoloških rješenja i spa tretmana – pacijenti dobivaju sve što im je potrebno, bez nepotrebnih briga i posjeta različitim ordinacijama. 

Stručnost i topao pristup: zadovoljstvo pacijenata na prvome mjestu

Ključ uspjeha klinike Ortoimplant upravo je u dugogodišnjem iskustvu dr. Zdenka Trampuša, jednog od vodećih hrvatskih implantologa. Njegova stručnost, obrazovanje najvišeg stupnja i kontinuirano usavršavanje dovode do inovacija i najboljeg pristupa pacijentima. Njegova filozofija temelji se na pružanju najboljih rješenja, ne samo za razdoblje oporavka nego i za cijeli život pacijenta.

Osim stručnosti, klinika Ortoimplant pruža i topao pristup. Njihov koncept Dental Spa, razvijen na temelju epigenetike, naglašava ne samo zdravlje zuba nego i cjelokupnu dobrobit pacijenata. Od ambijenta do aromaterapije, svi su elementi pomno osmišljeni kako bi stvorili pozitivno okružje u kojem se pacijenti osjećaju opušteno.

Klinika Ortoimplant Dental Spa nudi vrhunske stomatološke usluge, kao i holističko iskustvo koje stavlja zdravlje pacijenta na prvo mjesto. Oni se ne brinu samo o lijepom osmijehu, već i o dugoročnom blagostanju i duševnom miru pacijenata.

Ako se sami odlučite posjetiti kliniku Ortoimplant Dental Spa kako biste iz prve ruke doznali kako izgleda budućnost stomatologije, dopustite nam da dodamo i da osim prvog besplatnog pregleda klinika nudi i besplatno cjeloživotno praćenje i očuvanje svih struktura postupka ugradnje implantata.

Prijavite se na besplatan prvi pregled

Poboljšajte kvalitetu života: klinika Ortoimplant Dental Spa upotrebljava najsuvremenije implantološke metode, a postupak liječenja počinje besplatanm prvim pregledom.

Prvi pregled je besplatan!

Prijavite se na prvi besplatan pregled i saznajte iz prve ruke koje bi vam implantate preporučio dr. Trampuš, DDS!

Rezervirajte svoj termin već danas!

Rezervirajte svoj termin već danas!