Dubravko Haramina

dr.med.dent.

Rođen je 1984. godine u Zagrebu, a nakon završene gimnazije diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2009. godine. Od lipnja 2012. godine pridružuje se timu dr. Trampuša u klinici Ortoimplant DENTAL SPA gdje je zadužen za funkcionalno-estetske restauracije oralne šupljine.

Stručno se usavršava iz područja fiksne protetike i aktivno sudjeluje na tečajevima trajne edukacije za stomatologe u organizaciji Hrvatske komore dentalne medicine.

Master’s Program, Pesaro (Italija), 2013. U sklopu Master’s Programa, pod vodstvom dr. Maura Fradeanija s ACE instituta, dr. Haramina se usredotočio na kompleksne funkcionalno-estetske oralne rehabilitacije, s posebnim naglaskom na “E-max” potpuno keramičke radove.
Hands on Course, Istanbulu (Turska), 2016.
Pod vodstvom dr. Galipa Gurela, svjetski poznatog stručnjaka za estetsku i restaurativnu dentalnu medicinu ovaj je tečaj dr. Haramini pružio priliku za teoretsko i praktično usvajanje tehnika planiranja i izrade ljuskica (veneers) i potpuno keramičkih krunica.

Dr. Dubravko Haramina ističe kako je njegovo najveće profesionalno i osobno zadovoljstvo vidjeti zdrav i zadovoljan osmijeh pacijenta koji je sam kreirao.

Što o dr. Haramini kažu pacijenti?

Pacijenti dr. Haraminu opisuju kao osobu koja je uvijek dostupna za "čašicu razgovora", sa željom da pruži podršku i riješi sve nejasnoće koje se mogu pojaviti tijekom terapije. Njegova posvećenost i konstantna podrška često su ključne u osjećaju sigurnosti i povjerenja pacijenata.
Zlatko Holetić

Zlatko Holetić, Hrvatska

Jedna od najboljih odluka u životu bila je što sam brigu o svojim zubima povjerio dr. Trampušu.
Anat Dan

Anat Dan, Izrael

Cjelokupni tim klinike Ortoimplant Dental SPA trudi se kako bi njihovim pacijentima bilo što ugodnije. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!

Rezervirajte svoj termin