Implantologija

Implantati su promijenili lice stomatologije 21. stoljeća – pristaju svima, mogu se ugraditi čak i u slučaju nedostatka kosti te znatno podižu kvalitetu života.
Ugovorite besplatan pregled
Implantati

Implantologija je specijalizirana grana stomatologije koja se bavi dijagnozom i tretmanom nedostajućih zuba.

Implantati su se dokazali i pokazali kao najkvalitetnija i najodrživija trajna rješenja za gubitak zuba koja pacijentima pružaju prirodan izgled i funkcionalnost.

Klinika Ortoimplant Dental Spa ističe se kao jedan od vodećih centara za dentalne implantate u Hrvatskoj i regiji, pružajući vrhunsku uslugu ugradnje implanta, uz minimalnu nelagodu za pacijente.

Dentalni implantati načinjeni su od titana i postavljaju se na mjesto na kojemu nedostaje zub. Oni mogu trajno zamijeniti izgubljene zube gornje ili donje čeljusti, bilo da je riječ o zamjeni jednog zuba ili parcijalnoj/potpunoj zamjeni cijelog zubnog niza.

Prednosti ugradnje implantata su mnogobrojne:

1. Očuvanje prirodne strukture kostiju

Dentalni implantati pomažu u očuvanju gustoće kostiju u čeljusti, čime se sprječava gubitak kosti i održava cjelokupno oralno zdravlje.

2. Obnova normalne funkcije i izgleda

Implantati omogućuju pacijentima normalno žvakanje, govor i prirodan, estetski lijep, osmijeh. Dodatan bonus je samopouzdanje u svakodnevnim aktivnostima.

3. Estetska privlačnost

Dentalni implantati pružaju prirodan izgled koji se savršeno uklapa s preostalim zubima.

4. Prevencija atrofije i povlačenja kosti

Implantati sprječavaju atrofiju i smanjenje kostiju u čeljusti, a njihovom ugradnjom ne dolazi do promjene oblika lica.

5. Očuvanje integriteta susjednih zuba

Za razliku od nekih drugih zamjenskih metoda, primjerice mostova, dentalni implantati ne zahtijevaju brušenje ili oštećenje susjednih zuba, čime se održava cjelokupna oralna struktura.
Sve ovo doprinosi povećanju samopouzdanja i poboljšanju kvalitete života pacijenata.

Ortoimplant Dental Spa nudi vrhunske dentalne implantate koji omogućuju pacijentima da uživaju u prirodnom osmijehu i funkcionalnosti zuba.
Ako želite iskusiti prednosti dentalnih implantata, ne oklijevajte - rezervirajte svoj termin za prvi besplatan pregled u Ortoimplant Dental Spa već danas!

 

Zakažite svoj termin

Česta pitanja

Zoran Stojić

Zoran Stojić, Hrvatska

Riješeni su moji dugogodišnji problemi sa zubima. Život mi je promijenjen u potpunosti, vratio mi se osmijeh na lice i konačno uživam u hrani.
Ortoimplant Dental Spa, Daniel Popović

Daniel Popović, pjevač, Slovenija

Dr. Trampuš je izuzetan čovjek koji vas odmah osvaja svojom karizmom, jednostavnošću i pozitivnošću.