BIOREZONANCIJSKA stomatologija

 

Općenito o biorezonancijskoj terapiji

Naš istraživački i praktični rad temelji se na znanstveno dokazanim činjenicama da ljudski organizam nije samo obična biokemijska struktura izgrađena od molekula, tj. samo fizičko tijelo, već se sastoji od kompleksnih formi rezonantnih valova.

Istraživanja su započela u njemačkoj sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Dokazano je da svaka stanica našeg organizma predstavlja jednu elektromagnetsku jedinicu. Obzirom da svakom biokemijskom procesu predhodi odgovarajuća elektromagnetna aktivnost, pod utjecajem bilo kojeg oblika energije na stanicu stvara se informacija te sukladno tome i promjena u funkciji ( pozitivna ili negativna ).
Kvantna fizika nas uči da se materija ponaša kao čestica i kao val. Konvencionalna medicina posvetila se tvarnom aspektu našeg tijela dok u novije vrijeme medicina koristi principe kvantne fizike i valni aspekt – razvijajući biorezonancijsku terapiju. Ukoliko promijenimo val (frekvenciju) mijenjamo i tijelo. Ako prepoznamo i zatim poništimo patološku (bolesnu) frekvenciju, uz to pojačamo one fiziološke (zdrave) naš će organizam napokon vratiti sklad koji je narušen.
Biorezonancijska terapija u ljudskom tijelu stvara harmoniju, sklad svih funkcija, što zapravo čini zdravlje. Umanjuju se sve vibracije koje nas opterećuju, eliminiraju toksine, a samim time pojačava se imunitet i pokreće mehanizam samoizlječenja. Primjenjivanjem (korištenjem) ovih postupaka samo (ponovno) učimo organizam onim procesima, koji su mu - u zdravom stanju – od ranije već bili poznati i kojih se treba ponovno prisjetiti.

Biorzonancijskom terapijom mogu se poboljšati SVA bolesna stanja (osim onih sa kontraindikacijama; pacemaker, geleri u tijelu, opsežna unutarnja krvarenja, pojačan rad štitnjače, trudnoća i sl.) zbog poremećenih, oslabljenih, pojačanih ili patoloških vibracija.

Stupanj djelotvornosti je različit, a često se mogu postići iznenađujući rezultati u bolestima kod kojih su druge metode bile bezuspješne. Važno je naglasiti da je riječ o terapiji bez nuspojava koja je naročito prihvatljiva za dijecu i mladež, ali i za ostale dobne skupine. Magnetska rezonancija vrlo brzo u tijeku jednog tretmana potakne cirkulaciju i diže parcijalni tlak kisika u stanicama i tkivu, te na taj način ima ometajuće djelovanje na anaerobne tumore. Djelovanje ove terapije zasniva se na fizikalnim principima, te na taj način indirektno djeluje i na biokemijska događanja unutar stanice.
Ovo otkriće omogućilo je razvijanje uređaja za biorezonancijsku terapiju u obliku neutraliziranja za organizam štetnih i nepovoljnih utjecaja. Uređaj pruža biorezonacijske terapije koje pospješuju zdravlje i harmonizaciju pulsiranja organizma te pomažu njegove metaboličke procese.

Terapija bimagnetnom rezonancijom je vrsta regulacione terapije. Nakon prvog terapeutskog ciklusa preporuča se ponoviti 3-4 puta godišnje u preventivne svrhe (ovisno o tipu patologije).